Wikipedia

Результати пошуку

середа, 17 вересня 2014 р.

РОНАЛЬД ДАЛ "ЧАРЛІ І ШОКОЛАДНА ФАБРИКА"
Найпопулярніша книга Роальда Дала, одного з літературних батьків Джоан Ролінг - авторки "Гаррі Поттера". Жив собі бідний хлопчик, якому раз на рік - на його день народження - дарували єдиний дарунок - маленький шоколадний батончик. Але хлопчик мав добре серце, і тому з ним трапляється неймовірна пригода, яка не залишить байдужим ні дітей, ні дорослих. Це найзворушливіша повість нашого часу, "Чарлі і шоколадна фабрика"- одна з тих справжніх і захоплюючих книжок, які необхідно прочитати кожній дитині.

Д. М. Баррі  Пітер Пен і Венді
Усе нові й нові покоління дітей у багатьох країнах світу захоплюються пригодами Пітера Пена, хлопчика, що не хотів виростати й жив на чарівному острові Небувальщині разом із феями та ватагою загублених хлопчаків. Цього казкового героя створив Джеймс Метью Баррі.

Ця книга допоможе відкрити чарівний світ української казки. Ми з вами дізнаємося про хитруню-лисичку, сірого вовка та курочку рябу, про піддурену ворону та кривеньку качечку.
Тож, вирушаємо в чарівну казкову подорож!

До хрестоматії увійшли оповідання, замальовки, вірші, казки, загадки, прислів"я про тварин. Цей цікавий пізнавальний матеріал сприятиме формуванню у дитини творчої уяви, розширенню світогляду, вихованню любові до навколишнього світу, розвиткові навичок усного і писемного мовлення.

Повість-казка відомого італійського письменника Джанні Родарі (1920-1980) "Подорож Голубої Стріли", написана в захоплюючій легкій манері, розповідає про різдвяну чарівну подорож іграшкового потяга під назвою "Голуба Стріла" та його лялькових пасажирів. Разом з головними героями книжки читачеві належить розв'язати чималу кількість завдань, знайти друзів та битися з підступними ворогами... І лише сміливість, чесність та відвага, величезне бажання дістатися до мети та дружня підтримка допомогають подолати усі труднощі.


Немає коментарів:

Дописати коментар